Arktisten olosuhteiden erikoisosaaja

Arctia Oy on Suomen valtion omistama osakeyhtiö, joka on perustettu joulukuussa 2009.  Tärkein tehtävämme on Suomen merialueiden jäänmurron ja talvimerenkulun turvaaminen. Tämän tehtävän tukemiseksi, jäänmurtajien käyttöasteen nostamiseksi ja uusien jäänmurtajien rahoittamiseksi tarjoamme aluksiamme ja osaamistamme myös maailmalle. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavia merellisiä palveluita haastavissa olosuhteissa ympäri maailman.

Tässä strategiamme tiivistetysti alle kahdessa minuutissa:

Lue yritysesitteemme täällä. Yhtiön omistajaohjaus on valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosastolla.

arctia_organisaatio

Konsernin yhtiörakenne

Arctia Oy

emoyhtiö

Arctia Offshore Oy

offshore-palvelut

Arctia Icebreaking Oy

jäänmurtopalvelut

Arctia Karhu Oy

satamajäänmurto

Arctia Management Services Oy

hoitovarustamo

Arctian arvot

Osaava

Haluamme oppia uutta ja jaamme osaamistamme työtovereillemme. Osaaminen ja tavoitteisiin sitoutuminen ovat menestyksemme edellytys.

Visio

Arctia on johtava jäänmurtopalveluiden tuottaja Itämerellä sekä luotetuin offshore- ja muiden merellisten palveluiden kumppani polaarialueilla.

Palveleva

Yhteistyö asiakkaamme kanssa on toimintamme perusta. Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä, ja heidän tarpeensa ohjaavat tekemistämme. Palvelemme aina asiakkaitamme hyvin ja olemme siitä ylpeitä.

Missio

Turvaamme Suomen meriliikenteen tehokkaasti Itämeren jäätalven olosuhteissa ja luomme kasvua palvelemalla kansainvälisiä asiakkaita polaarialueilla .

Tehokas

Luomme hyvää työilmapiiriä arvostamalla omaa ja muiden työtä. Teemme työtämme ammattitaitoisesti ja turvallisesti sekä varmistamme omalla tehokkuudellamme toimintamme jatkuvuuden.