Arctia - Jäänmurtopalvelut

Ura Arctialla

Arctian toiminnan, yrityskulttuurin ja asenneilmapiirin tekee osaava, motivoitunut ja yhteisiin arvoihin sitoutunut henkilöstö. Työntekijöille Arctia tarjoaa turvallisen työympäristön ja mahdollisuuden pitää huolta terveydestä ja ammattitaidoista.

Meillä avoinna olevista työpaikoista löydät tiedon tältä sivulta. Merihenkilöstön osalta huomioimme vain hakemukset, joihin on voimassaolevien kurssitodistusten lisäksi liitetty voimassaolevat pätevyys- ja lisäpätevyystodistukset.

Määräaikaista merihenkilöstöä keväälle 2017

Arctia hakee määräaikaisia työntekijöitä jäänmurtotehtäviä suorittaviin aluksiin keväälle 2017. Mikäli olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi 21.2.2017 mennessä osoitteeseen rekry(a)arctia.fi. Liitäthän hakemukseen voimassaolevan pätevyyskirjasi ja muut toimen edellyttämät todistukset sekä mahdolliset lisäpätevyystodistukset.

Avoimet työhakemukset:

rekry(at)arctia.fi

Jos haluat lähettää meille avoimen työhakemuksen, voit lähettää sen sähköpostiosoitteeseen rekry(at)arctia.fi. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisesti ja otamme sinuun yhteyden kuuden kuukauden kuluessa, mikäli sopiva työpaikka tulee avoimeksi.

Saamme valtavasti avoimia hakemuksia. Pidätähän mielessä, että merihenkilöstön osalta voimme huomioida vain hakemukset, joihin on voimassaolevien kurssitodistusten lisäksi liitetty voimassaolevat pätevyys- ja lisäpätevyystodistukset.

Avoimet hakemukset viestintäharjoittelijaksi voi lähettää osoitteeseen eero.hokkanen(a)arctia.fi.