Arctia - Jäänmurtopalvelut

Ura Arctialla

Arctian toiminnan, yrityskulttuurin ja asenneilmapiirin tekee osaava, motivoitunut ja yhteisiin arvoihin sitoutunut henkilöstö. Työntekijöille Arctia tarjoaa turvallisen työympäristön ja mahdollisuuden pitää huolta terveydestä ja ammattitaidoista.

Meillä avoinna olevista työpaikoista löydät tiedon tältä sivulta. Merihenkilöstön osalta huomioimme vain hakemukset, joihin on voimassaolevien kurssitodistusten lisäksi liitetty voimassaolevat pätevyys- ja lisäpätevyystodistukset.


Arctia Oy on valtion omistama erikoisvarustamo, joka tarjoaa jäänmurtopalveluita Itämerellä ja turvaa tehokasta talvimerenkulkua. Lisäksi tarjoamme monitoimialusten erikoispalveluja sekä muita merellisiä palveluita asiakkaillemme ympäri maailman. Työllistämme noin 270 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa.

HAEMME NYT KONEPÄÄLLYSTÖÄ TYÖSKENTELEMÄÄN ARCTIAN JÄÄNMURTAJILLA JA MONITOIMIALUKSILLA

Edellytämme sinulta voimassa olevaa ylikonemestarin, konemestarin pätevyyskirjaa. Lisäksi hakijalla tulee olla lisäpätevyystodistus.

Odotamme sinulta sitoutumista turvallisuuskulttuuriin sekä asiakaslähtöistä ja kustannustehokasta työskentelytapaa. Lisäksi arvostamme hyviä esimiestaitoja, joustavuutta sekä kykyä toimia kansainvälisessä ympäristössä. Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito ovat etuja hakiessasi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan merenkulkualalla, etenemismahdollisuudet ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kansainvälistä konsernia.

Lisätietoja tehtävistä antavat miehityspäällikkö Heikki Leikkonen 046 876 7122 ja miehityssuunnittelija Mirja Alho 046 876 7132 maanantaina 12.3.2018 klo 12 – 15 sekä maanantaina 19.3.2018 klo 12 – 15.

Hakemukset 30.3.2018 mennessä sähköpostilla rekry@arctia.fi tai postitse osoitteeseen Arctia Oy, Laivastokatu 9, 00160 Helsinki.


Arctia hakee määräaikaisia työntekijöitä jäänmurtajilleen keväälle 2018

Erityisesti toivomme hakemuksia pursimiehiltä, matruuseilta, korjausmiehiltä ja konemiehiltä.

Mikäli olet kiinnostunut, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@arctia.fi. Liitäthän hakemukseen kopion voimassaolevasta toimen vaatimasta pätevyyskirjasta, lisäpätevyyskirjasta sekä näihin liittyvistä todistuksista.

Emme valitettavasti ehdi vastaamaan mahdollisiin puhelintiedusteluihin.

Laita hakemukseen tunnus ’talvi 2018’.

Avoimet työhakemukset:

rekry(at)arctia.fi

Jos haluat lähettää meille avoimen työhakemuksen, voit lähettää sen sähköpostiosoitteeseen rekry(at)arctia.fi. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisesti ja otamme sinuun yhteyden kuuden kuukauden kuluessa, mikäli sopiva työpaikka tulee avoimeksi.

Saamme valtavasti avoimia hakemuksia. Pidätähän mielessä, että merihenkilöstön osalta voimme huomioida vain hakemukset, joihin on voimassaolevien kurssitodistusten lisäksi liitetty voimassaolevat pätevyys- ja lisäpätevyystodistukset.