Arctia Offshore

Vaativan merenkulun osaaja

Haastavissa tehtävissä tarvitaan kattavaa kokemusta ja kyvykkäitä aluksia. Arctian monitoimimurtajat Nordica ja Fennica sekä Arctian asiantunteva henkilöstö auttavat asiakkaita erillaisissa vaativissa tehtävissä niin jäissä kuin avomerelläkin.

Offshore-palvelut

Offshore-palveluita tarvitaan vaativissa tehtävissä merellä, esimerkiksi öljy- ja kaasukentillä sekä tutkimusmatkoilla. Arctian offshore-palveluihin kuuluvat jäänmurron ja ice management -palveluiden lisäksi mm. putken- ja kaapelinlasku, putkenveto, hinaustehtävät, tuotantolauttojen huoltotyöt sekä tuki vedenalaisten rakennelmien asennus- ja huoltotöissä.

Arctia Offshore Oy:llä on kokemusta niin Koillisväylältä kuin Luoteisväylältä, ja offshore-operaatioista Alaskassa, Grönlannissa ja muualla arktisella alueella. Pyrimme aina operoimaan taloudellisella ja polttoaineen kulutuksen suhteen kustannustehokkaimmalla tavalla.

Arctia Offshore Oy:n palveluista vastaavat pääasiassa yhtiön monitoimimurtajat Fennica ja Nordica, joita käytetään Suomen jäänmurtokauden ulkopuolella. Monitoimimurtajat ovat nimensä mukaisesti erittäin monipuolisia aluksia: ne suoriutuvat erinomaisesti niin jäissä kuin avomerelläkin. Arctian alukset ovat työskennelleet muun muassa Pohjanmerellä, Meksikonlahdella, Beaufortinmerellä, Länsi-Afrikassa, Välimerellä ja Grönlannissa.

Arctian monitoimimurtajat tuottavat joustavia ice management -palveluratkaisuja polaarisille markkinoille. Ice management -palveluilla varmistetaan, että jäämuodostelmat pysyvät turvallisen välimatkan päässä operointialueesta. Myös alueen liikenteen turvaaminen on tärkeä osa palvelua.

LISÄTIETOJA:

Puhelin
Rahtauspäällikkö Jukka Salminen: +358 (0)46 876 7163

Faksi
+358 (0)30 620 7030

Sähköposti
jukka.salminen(at)arctia.fi