nih
Eero Hokkanen
Viestintäpäällikkö

eero.hokkanen(at)arctia.fi
p. 046 876 7140
Twitter: @eerohokkanen

Jäänmurtajien päälliköiden haastattelupyynnöt

Jos haluat haastatella jäänmurtajan päällikköä esimerkiksi jäätilanteesta tietyn kaupungin edustalla, olethan yhteydessä Arctian viestintäpäällikköön. Etenkin jäänmurtokauden alkaessa ja päättyessä haastattelupyyntöjä tulee paljon. Viestintäpäällikkö koordinoi pyynnöt päälliköiden työn helpottamiseksi.

Jäänmurtajien kuvaaminen

Jäänmurtajien kuvaamiseen sekä videokuvan ja äänen tallentamiseen Katajanokan satama-alueella tarvitaan kuvauslupa. Hae kuvauslupaa kirjallisesti viestintäpäälliköltä viimeistään viikkoa ennen kuvausta.

Satama-alueen ulkopuolella jäänmurtajia saa kuvata vapaasti, kunhan kuvaaminen on turvallista, eikä loukkaa kenenkään yksityisyyttä. Huomioithan, että satama-alueella jäänmurtajien välittömässä läheisyydessä oleskelu on turvallisuussyistä kielletty.

Kuvapankki

Kokoamme parhaillaan kuvapankkiimme valokuvia jäänmurtajista. Kuvat on tarkoitettu tiedotusvälineiden käyttöön, eikä niitä saa julkaista, muokata tai levittää kaupallisessa tarkoituksessa ilman lupaa.

Ellei kuvan yhteydessä ole muuta mainittu, kuvien käyttöoikeudet omistaa Arctia. Kuvia käytettäessä lähteenä tulee mainita Arctia Oy.

Sosiaalinen media

Jäänmurrosta ja arktisista aiheista twiittaavat toimitusjohtaja Tero Vauraste (@Tvaurast) ja viestintäpäällikkö Eero Hokkanen (@eerohokkanen).

Jäänmurtaja Sisu -lastenkirjasarjan löydät Facebookista.